Конкурси

Про проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію меморіального скверу з увічнення пам’яті загиблих захисників України проти збройної агресії російської федерації по вулиці Героїв Сумщини в місті Суми

На засіданні виконавчого комітету Сумської міської ради 08.10.2024 прийнято рішення «Про проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію меморіального скверу з увічнення пам’яті загиблих захисників України проти збройної агресії російської федерації по вулиці Героїв Сумщини в місті Суми» (далі – Конкурс). Замовником Конкурсу є Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради.

Тема конкурсу: створення проєктної пропозиції меморіального скверу з увічнення пам’яті загиблих захисників України проти збройної агресії російської федерації по вулиці Героїв Сумщини в місті Суми. Меморіальний сквер включає розміщення просторової композиції з увічнення пам’яті загиблих захисників України, жителів міста Суми, проти збройної агресії російської федерації з елементами благоустрою території.

Метою проведення конкурсу є визначення кращої проєктної  пропозиції з планувального та об’ємно-просторового вирішення Меморіального скверу, з числа поданих, згідно з програмою та умовами конкурсу. 

На виконання пункту 6 зазначеного рішення Департамент забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради розміщує оголошення про проведення Конкурсу та форму завки для участі в Конкурсі.